top of page

16. Bokdeling: Du er perfekt! - Forandringen som kommer med innsikt

Vi føler det vi tenker og hvis vi tenker at vi ikke får til noe, vil vi også føle og oppleve at dette får vi ikke til. Tenker du at du er glad, vil du føle deg glad. Det vi føler blir vår virkelighet.

De fleste har en gang i livet tenkt at de ikke fikk til noe og følt det slik. De aller fleste har også gjennom livet opplevd at de er kommet til et punkt hvor de har tenkt kanskje jeg klarer dette allikevel. Tenkt; at dette klarer jeg og da blir virkeligheten en opplevelse av at dette klarer jeg. Det jeg føler og tenker er min virkelighet. Alle tanker jeg gir troverdighet skaper min virkelighet. Kanskje det er på tide å begynne å gi troverdighet til mer av de tankene som skaper mer av den virkeligheten jeg ønsker meg.


51 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page