top of page

Boktips for julen

Hei igjen her kommer en siste blogg før julen slår inn. Først må jeg si at jeg er overlykkelig for den nye forståelsen jeg har fått. Jeg kan godt kjenne meg igjen når jeg ser hvordan folk stresser rundt. Før planla jeg alltid mange dager frem i tid, men husk at vi ikke vet hva morgendagen vil bringe. Fremtid og fortid kan vi kun oppleve i tankene. Det beste stedet å være er her og nå, da er vi oppmerksomme på det som skjer, vi lytter til andre og får bedre kontakt. For å finne denne plassen og få en ny forståelse om hvordan det hel virker slik at vi kan ha det godt og være på en bedre plass i livet så har jeg noen gode boktips som dere kan unne dere til julegave enten til dere selv eller noen dere kjenner. Først vil jeg si boken Finn Underhaug har skrevet "Du Er Perfekt", så en bok som heter "Veien Hjem" skrevet av Dr. Dicken Bettinger og Natasha Swerdloff og til slutt boken til han som oppdaget de 3 prinsipper selveste Sydney Banks "Den Skjulte Forbindelsen" Refleksjoner over Filosofi og Ånd. Jeg anbefaler alle å gi dette en sjans, jeg gjorde det og hele livet mitt har forandret seg og det blir bare bedre og bedre. Husk lev dag for dag og nyt det som utspiller seg. Helt til slutt vil jeg ønske dere alle en fredfull og god jul. Og igjen lev i nuet for det er det eneste vi vet er!222 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page