top of page

Om boka 

Føler du at noe mangler i livet? Har du erfart at jaget etter ytre ting ikke fører til varig lykke? Har du lest deg gjennom metervis med faktabøker, romaner, kanskje bøker i selvutvikling for å få det bedre, økt selvtillit og en sunnere livsstil? Har du forsøkt å finne svaret i aktiviteter som mindfullness, meditasjon, yoga, turgåing, fisking, jakt, jogging, sykling, trening, øving, lesing, pugging for å føle deg bedre og mindre stresset? Merker du det i kroppen? Føler du at tiden ikke strekker til? Er du sliten, utbrent, søvnløs, deprimert? Frykter du framtiden? Leter du etter forklaringer på utfordringene i dine omgivelser, i fortiden? Leter du etter noe eller noen som kan hjelpe deg, eller døyver du lengselen med alkohol, piller eller andre stimuli? Eller ønsker du bare å forstå deg selv litt bedre?

Det fantastiske er at det finnes svar! Du har det allerede i deg.

15 Finn1.jpg

"Grunnen til at jeg skriver denne boken, er at jeg har oppdaget noe som har gjort livet mitt mye bedre. Min første reaksjon var: «Keffor he ingen sagt dette før!» Denne oppdagelsen har gitt meg tilgang til en ny forståelse om hvordan vi mennesker fungerer rent mentalt og hva som begrenser vår frie livsutfoldelse. Nye friske tanker om vår mentale helse."

Finn Underhaug

Finn Underhaug (f. 1954) har vokst opp i et industrimiljø på Jæren som nest yngste sønn av en fabrikkeier. Han er utdannet siviløkonom fra Lunds universitet i Sverige og har i en årrekke drevet sitt eget investeringsselskap. Finn har engasjert seg i en rekke næringsprosjekt. Han har også vært grunder for Viben Helsehus på Bryne som startet i 2009, og fremdeles delaktig i Viben Yoga. Han har i dag mest fokus på helse.

6.jpg
Illustrasjoner

Grafisk designer og illustratør Vibeke Høie-Holgersen står bak bokas nydelige illustrasjoner. 

www.vibekehoie.no

bottom of page