top of page

Visdom i praksis

Hei her var jeg igjen som det nyfødte menneske som jeg føler meg som, takket være di 3 prinsipper. Jeg skulle ønske at alle mennesker på jord ville satt seg inn i dette. Det er ikke noe som kan læres bort, men det jeg vil anbefale for dem som syns dette høres spennende ut er å begynne med og lese boka som Finn har skrevet. Boka er skrevet på en lett forståelig måte slik at alle mellom 13 og 100 år kan få lyst lese den. Slik jeg gjorde det var å lese boken 2 ganger, og etter det så begynte tanke måten min å forandre seg, jeg ble kvitt kraftig sosial angst som jeg har hatt siden jeg var liten gutt. Så kluet er ikke prøv å tvinge det på deg, for det bare kommer av seg selv. Så nå i en alder av 44 år kan jeg si at livet er herlig og virkelig mene det. Jeg har rett å slett kommet tilbake til fabrikkinnstillingen, og lever mer i nuet. Ha en fantastisk dag godt folk, du trenger ikke tenke så mye på fortiden eller fremtiden som kun blir levende i tankene dine. LEV I DAG!

141 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page