top of page

Stresset før Jul?

Hei hei igjen! I dag våknet jeg uthvilt etter en god natts søvn. Så plutselig begynte det gamle tankemønsteret mitt å dukke opp igjen, oioioi det er jo snart jul. Da begynte jeg å tenke på hva jeg skulle og måtte gjøre imorgen og alle dagene frem til jul. Det begynte å koke i hodet, men heldigvis etter en stund så dukket innsikten min om de 3 prinsipper opp og jeg forsto hva som var i ferd med å skje. Når det hadde gått en stund og jeg ikke ga tankene jeg hadde mer oppmerksomhet forsvant alle tankene om dagene fremover helt av seg selv. For husk dagene fremover er bare en visjon i tankene våre, de er ingenting. Så nå sitter jeg og nyter livet og dagen som spiller seg ut. Rett å slett helt fantastisk! Du skal alltid vite at du er verdifull, at du er viktig og elsket akkurat for den du er. Ha en fantastisk dag i dag alle gode mennesker der ute.


139 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page